SZOLGÁLTATÁSOK

SAJÁT BARTENDER

Nagy Gyula, sokaknak csak Csuszka, 13 éve kóstolt bele a vendéglátásba. Budapest kreatívabb vénájú és haladó szellemiségű bartendereinek csapatát erősíti, aki amellett, hogy elismeri a klasszikus koktélok létjogosultságát, úgy érzi, hogy sokkal több lehetőség rejlik ebben a szakmában, minthogy a jól bevált recepteket erőltesse. Legfőbb célja, hogy megfűszerezze az emberek életét italaival, így az hajtja előre, ha valami újat alkothat, és valami friss dolgot mutathat vendégeinek. Saját bevallása szerint: "egy koktélra úgy kell tekinteni, mint egy luxustermékre, mert valójában az, emiatt pedig úgy is kell elkészíteni. Egy itallal foglalkozni kell! Ha kiteszem a vendég elé, éreznie kell, hogy ő valami különleges dolgot kapott".

SELFIE NEKED

Bérelhető szelfigép, ami tökéletes választás, hogy felejthetetlen legyen, a Nagy Nap. Azonnal nyomtatható és megosztható képek pedig örök emlékek lesznek. 3,4 és 5 órás csomagjaink vannak, mindegyik esetében korlátlan számú kép nyomtatható. Budapesten és Kecskeméten pedig ingyenes a kiszállás. 

https://www.selfieneked.com/

Kupon: 7000 Ft-os kedvezmény + készenléti időért plusz költséget nem számolunk fel. Foglaláskor használd megjegyzésben a: "kemenysandor" kódot

MENYASSZONYI AUTÓ

A világ vezető car sharing szolgáltatójával kötött megállapodásomnak köszönhetően, több száz autó közül választhatjátok ki a számotokra ideális autót. 

Az esküvő napján megérkezem a kiválasztott autóval, egész nap rendelkezésetekre állok vele,mint sofőr és az esküvő végén természetesen vissza is viszem azt. 

Így nem kell bajlódnotok a bérlés macerás folyamatával, papírok kitöltésével és kaució fizetésével sem.SAJÁT WEBLAP KÉSZÍTÉS

Akár a meghívón is ki tudjátok küldeni a saját honlapotok címét. 


Személyre szabott Domain nevet készítek az oldalhoz.

A vendégek itt tudnak majd visszajelezni számotokra.  Akár egy részletesebb leírást is készíthettek a vendégek számára.                  Szállás információ, megközelítés, másnapra kirándulási lehetőségek és programok a környéken.

 A beágyazott térképek segítségével, könnyeben megtalálhatják akár a templomi szertartás helyét, vagy a szálláshelyet. 

A későbbiekben ezen a honlapon megoszthatjátok az esküvőről készült fényképeket és videókat is a násznéppel.  

SZOLGÁLTATÓK

Megfelelő esküvői szolgáltatót talán nehezebb találni, mint egy embert aki társ egy életen át.
Jó azért lehet, hogy egy kicsit túloztam,  
de tény, hogy nehéz:)

Találni egy olyan embert akivel nem kell kompromisszumukat kötni. 

Akinél nincs ott az a bizonyos DE, "jól zenélt DE nem játszott kéréseket", "jól zenélt DE nagyon drága" jó képek lettek, DE nagyon drága" stb. 

Az általam ajánlott szolgáltatók méltán elismertek a saját szakmájukban. Személyes egyeztetés alkalmával megbeszéljük, hogy milyen szolgáltatót nem sikerült még találnotok és segítek kiválasztani a megfelelőt, legyen szó fotósról, DJ-ről, dekorosról, és minden olyan szolgáltatóról ami az esküvőhöz kapcsolódik. 

SZELFI AUTOMATA

Dobd fel a hangulatot az esküvődön egy profi szelfi automatával! Vendégeid imádni fogják a vicces kiegészítő programelemet és az azonnal kinyomtatott fotók pedig remek ajándék lesznek számukra & a vendégkönyvbe.
Weboldalunkat itt érheted el: www.rapidselfie.hu

Kupon: 5 000 Ft-os extra kedvezményért pedig használd foglaláskor a "ks.hu" kódot.