RÓLAM

Kedves Jegyes Pár!

Azért olvassátok ezt a bemutatkozást, mert most szervezitek az esküvőtöket, amihez szívből gratulálok. Engedjétek meg, hogy pár szóban meséljek magamról, és hogy mit is gondolok arról a bizonyos Nagy Napról.

Vendéglátásban eltöltött 1 évtized után döntöttem úgy, hogy más vizekre evezek, így hát kipróbálom magam ceremóniamesterként. Ezalatt a 10 év alatt megszámlálhatatlan esküvőn segítettem a ceremóniamesterek/vőfélyek munkáját, és tettem meg mindent azért, hogy a vendégek a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapják. Pontosan tudom, hogy mikor kell egy játékkal felrázni a násznépet, vagy éppen mikor kell háttérbe vonulni és hagyni, hogy menjen minden a maga ütemében.

Szerintem a legalkalmasabb személy arra, hogy egy életre szóló élményt adjunk a vendégeknek, valahol a vőfély és a ceremóniamester között helyezkedik el. Ide pozicionálom magam. Viszont a mai modern világban már nincs létjogosultsága egy olyan vőfélynek, aki csakis rímekben beszél és még valamilyen tájszólást is magára ölt. A népies viseletről nem is beszélve...

Sokan azt mondják, hogy ez a Nap csakis a jegyes párról szól. Szerintem ez csak részben igaz. Ez a Nap legalább annyira szól a szülőkről, családról, barátokról, mint Rólatok. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt az embert, akinek éppen a legkisebb lánya megy férjhez, vagy azt, akinek az egyetlen szem fia megnősül.

Éppen ezért amikor a párral egyeztetek arra törekszem, hogy egy olyan forgatókönyvet beszéljünk meg, ami mindenki számára megadja az egész estés komfortérzetet, és a feledhetetlen emlékeket. Hírét zengjék évek múltán is micsoda esküvőt szerveztetek!!! :)

Köszönöm szépen megtisztelő figyelmeteket! 

Örömökkel teli készülődést kívánok!

Kemény Sándor Ceremóniamester